Ισοπαλία στο Κίελο και εκτός έδρας επικράτηση της Μότορ, στα χθεσινά (28/10) ματς του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισοπαλία στο Κίελο και εκτός έδρας επικράτηση της Μότορ, στα χθεσινά (28/10) ματς του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών

Με γκολ του σούπερσταρ, Σάντερ Σάγκοσεν, στο 58ο λεπτό της χθεσινής (28/10) αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών, το Κίελο ισοφάρισε (31-31), εντός έδρας, την Τέλεκομ Βέζπρεμ, που παραμένει πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 πόντους σε 5 παιχνίδια. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν τόσο ο γκολκίπερ (Νίκλας Λάντιν - 11 επεμβάσεις) της γερμανικής ομάδας, όσο και εκείνος της ουγγρικής (Βλάντιμιρ Κουπάρα - 17 επεμβάσεις). Ο δεύτερος, μάλιστα, αναδείχθηκε MVP.

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη και στη Σλοβενία, όπου η Τσέλιε υποδέχθηκε την Μότορ. Οι Ουκρανοί επέστρεψαν στη βάση τους με νίκη (31-32), μετά από ματς... θρίλερ. Η Μότορ, που πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη διοργάνωση μετά από τον Νοέμβριο του 2018, κατέκτησε, έτσι, τους πρώτους της δύο βαθμούς, ενώ η Τσέλιε παρέμεινε δίχως πόντο. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια αμφότερων των ομάδων, ωστόσο, είχαν αναβληθεί. 

No comments