Δημητρούλιας : "Αμυνα και ενέργεια τα ατού μας, με τον Παπασταμάτη στην κορυφή, πάντα η ΑΕΚ θα πηγαίνει προς τα πάνω" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας : "Αμυνα και ενέργεια τα ατού μας, με τον Παπασταμάτη στην κορυφή, πάντα η ΑΕΚ θα πηγαίνει προς τα πάνω"

 





Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε για την νίκη της ομάδας του σε βάρος του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος : ΄΄ Είχα πεί και στα παιδιά ότι ένιωθα σιγουριά για το ματς, γιατί έβλεπα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το γεγονός ότι ήταν πρεμιέρα, όπως και ότι ο Ολυμπιακός έκανε κλειστή προετοιμασία και δεν τον είχαμε δεί σε φιλικά, έκανε ιντριγκαδόρικο το παιχνίδι μας, αλλά, καθαρίσαμε από νωρίς την νίκη. Χαίρομαι που έπαιξαν όλα τα παιδιά και αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ηρεμία να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που δουλεύω σε αυτό το σύνολο. Μπορεί αυτή η ομάδα να πάει πολύ μακριά. Ολα ξεκινούν από την κορυφή της πυραμίδας, όπου είναι ένας οπαδός και φίλος της ΑΕΚ, ο κ.Παπασταμάτης και όσο αυτός έχει όρεξη, η ομάδα θα πηγαίνει πάντα προς τα πάνω. Επενδύει όσο ποτέ άλλοτε όποιος άλλος στον χώρο. Στην πρώτη περίοδο παίξαμε άμυνα, με οδηγό το σκάουτινγκ μας στους αθλητές του Ολυμπιακού, έστω μεμονωμένα, στα σουτ και τις κινήσεις τους. Η ενέργεια και η άμυνα, μαζί με τους τερματοφύλακες, που πήγαν εξαιρετικά, ήταν καθοριστικά στοιχεία. Πάντα θα βασιζόμαστε στην άμυνα για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε΄΄.

Σε ερώτηση για τον Ουγκάλντε, ο Δ.Δημητρούλιας επεσήμανε : ΄΄ Είναι μεγάλη τιμή που είναι μαζί μας. Εξέχουσα προσωπικότητα, αλλά και σεμνός άνθρωπος. Ηγέτης. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πώ για αυτόν. Τεράστια ενίσχυση για την ομάδα μας η έλευση του. Με τέτοιες προσθήκες, έχουμε θέση στο ευρωπαϊκό στερέωμα΄΄. 




No comments