Συνεργασία του χάντμπολ του Δούκα με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία του χάντμπολ του Δούκα με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών


Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) προχώρησε ο Δούκας, αναφορικά με τα τμήματά του στο χάντμπολ, έτσι ώστε να βελτιωθούν αγωνιστικά οι αθλητές του, μέσω μιας διαφορετικής μορφής προπόνησης. 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δούκα:

''Πρωτοπόρος ακόμα και… κάτω από τη μπάρα είναι ο ΑΣΕ Δούκα με το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου να προχωρά σε μια σημαντική συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ). Τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα υποδομών θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξασκούνται και στις Ολυμπιακές Άρσεις.

Ο προπονητικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά των Κώστα Τσαβδαρίδη και Δημήτρη Πολύζου δίνει μια ξεχωριστή αθλητική «νότα» στην προπόνηση των αθλητών του Δούκα που σαν στόχο έχει να βελτιώσει την τεχνική των παικτών και να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα.

Ο αναπληρωτής γενικός αρχηγός του ΑΣΕ Δούκα στο άθλημα το Χάντμπολ, Κωνσταντίνος Αλεξίου σχολίασε για τη συνεργασία με την ΕΟΑΒ: «Η πορεία του Συλλόγου μας και του τμήματος Χάντμπολ βασίζεται πάντα σε μεθοδικά βήματα σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από στρατηγικές επιλογές και ενέργειες θέλουμε πάντα να ενισχύουμε το έργο του προπονητικού μας επιτελείου. Έπειτα λοιπόν από εισήγηση του αναπτυξιακού μας τεχνικού, Κώστα Τσαβδαρίδη και του επιχειρησιακού Διευθυντή του τμήματος χάντμπολ, Δημήτρη Πολύζου προχωράμε σε μια άκρως εποικοδομητική και καινοτόμα συνεργασία, με τον ΑΣΕΔ και την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών να κάθονται πλέον κάτω από την… ίδια μπάρα.



Η διαρκής αναζήτηση για αθλητική εξέλιξη έφερε τις Ολυμπιακές άρσεις στον προπονητικό σχεδιασμό του Κώστα Τσαβδαρίδη με τα αγωνιστικά αλλά και τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας να έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονηθούν δίπλα στους κορυφαίους της ΕΟΑΒ. Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές μας να βελτιώσουν τα αθλητικά τους χαρακτηριστικά και να γίνουν καλύτεροι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η προπονητική εισήγηση έγινε άμεσα πράξη και να είστε σίγουροι ότι και στο μέλλον αντίστοιχες ενέργειες θα βρουν άμεσα ανταπόκριση».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΟΑΒ, Πέτρος Αρκουδέας στις δηλώσεις του για αυτή τη συνεργασία τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα η συνεργασία που ξεκίνησε με το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Μέσα από τις προπονήσεις στοχεύουμε στην αθλητική μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών μέσω της Ολυμπιακής Άρσης Βαρών. Ελπίζω τα αποτελέσματα να μας δικαιώσουν όλους σε λίγο καιρό»''.

No comments