«Αναστάτωση» στο πρόγραμμα της Βέροιας 2017, λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Ημαθία - Τα φιλικά της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Αναστάτωση» στο πρόγραμμα της Βέροιας 2017, λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Ημαθία - Τα φιλικά της ομάδας



Τα περιοριστικά μέτρα, που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, στην Ημαθία, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, «αναστατώνουν» το πρόγραμμα της Βέροιας 2017.
Οι Κυανέρυθροι δεν γνωρίζουν, ακόμα, εάν υπάρχει η δυνατότητα άθλησης σε κλειστό γυμναστήριο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ή αν θα πρέπει να προπονούνται σε ανοιχτούς χώρους. Παράλληλα, το προγραμματισμένο, για αύριο (12/09), φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Κοζάνης δεν θα πραγματοποιηθεί στο Φιλίππειο. Ωστόσο, η ομάδα της Βέροιας ενδέχεται να μετακινηθεί στην Κοζάνη, ώστε να αγωνιστεί εκεί με την ομώνυμη ομάδα. «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βρούμε λύσεις», τονίζουν στελέχη του συνόλου.
Η Βέροια 2017 βρίσκεται στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας της και προς το παρόν έχει αντιμετωπίσει, σε φιλικές αναμετρήσεις, τον Εθνικό Κοζάνης εκτός έδρας, καθώς και τους Παίδες του Φιλίππου Βέροιας. Αμφότερα τα ματς ήταν νικηφόρα για τα κορίτσια του Τεό Παυλίδη. Για μέσα στην επόμενη εβδομάδα, επίσης, έχουν προγραμματιστεί φιλικά με την γυναικεία ομάδα της Πυλαίας και με τους Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ ίσως διεξαχθεί φιλικό και με το Εφηβικό του Αερωπού Έδεσσας.

No comments