Ο Μαστορογιάννης επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του, στον Αρχέλαο Κατερίνης, μετά από 18 χρόνια, ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του - Όσα δήλωσε στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μαστορογιάννης επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του, στον Αρχέλαο Κατερίνης, μετά από 18 χρόνια, ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του - Όσα δήλωσε στο greekhandball.com



Στον Αρχέλαο Κατερίνης, ώστε να κλείσει την καριέρα του εκεί (άγνωστο ακόμα πότε), επιστρέφει, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Γιώργος Μαστορογιάννης, ο 39χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.
Ο Κατερινιώτης, Μαστορογιάννης, έπαιξε για πρώτη φορά στο ανδρικό του Αρχέλαου την περίοδο 1998-99 και κατέγραψε ξανά συμμετοχές στην ομάδα την σεζόν 2001-02, καθώς στο ενδιάμεσο διάστημα είχε διακόψει το χάντμπολ, λόγω της σχολής Αστυφυλάκων, στην οποία είχε περάσει.
Ο ίδιος ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Από τότε, που έφυγα από την Κατερίνη και τον Αρχέλαο, πάντα γυρνούσε στο μυαλό μου η επιστροφή στην ομάδα, που ανδρώθηκα. Υπήρχαν σχετικές συζητήσεις από την περασμένη κιόλας σεζόν με τον Σάββα Καρυπίδη και τον Βασίλη Κοσμίδη και φέτος βοήθησαν οι συνθήκες, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και επέστρεψα!».
Ο έμπειρος αθλητής συνέχισε τονίζοντας στο greekhandball.com: «Είμαι ένα κομμάτι του Κατερινιώτικου χάντμπολ και θέλω όσο μπορώ να προσφέρω στην ομάδα της πόλης μου για το άθλημα, που αγαπώ.
Στην ομάδα υπάρχει ο Σάββας Καρυπίδης, ο μεγαλύτερος Έλληνας χαντμπολίστας και ο Βασίλης Κοσμίδης, ο πιο "παλιός" αθλητής του Αρχέλαου. Οι δυο τους έχουν αναλάβει το δύσκολο κομμάτι -μετά από την μεγάλη απώλεια του Σωκράτη Σκούφα, ο οποίος ήταν ο χαντμπολικός μου πατέρας- να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.
Σε αυτήν τους την προσπάθεια θέλω να συνεισφέρω και εγώ όσο μπορώ και με όποιον τρόπο μπορώ, για να ξεπληρώσω το δικό μου "χρέος" προς την ομάδα, που είναι υπεύθυνη γι' αυτό, που έγινα».

No comments