Ανάβουν, από αύριο (16/09), τα... φώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών - Ένα εκατομμύριο ευρώ θα λάβει ο νικητής της διοργάνωσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανάβουν, από αύριο (16/09), τα... φώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών - Ένα εκατομμύριο ευρώ θα λάβει ο νικητής της διοργάνωσης


Έφτασε η ώρα για το EHF Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών! Από αύριο (16/09) επιστρέφει η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χάντμπολ, στην οποία θα μετάσχουν 16 ομάδες, που πέρα από το τρόπαιο θα διεκδικήσουν και το μεγαλύτερο οικονομικό έπαθλο στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το γεγονός αυτό αυξάνει το κίνητρο των κλαμπ, όπως επίσης και των μεταξύ τους ανταγωνισμό.
Ο... αέρας ανανέωσης, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό έπαθλο, αλλά και στο συνολικό... λίφτινγκ, αφού έχουν αλλάξει το logo της διοργάνωσης, το τρόπαιο και ο ύμνος και όλα αυτά μαζί οδηγούν το Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών σε μια νέα εποχή.
Οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 19:45 και στις 21:45 (ώρες Ελλάδας).
Για αύριο έχουν προγραμματιστεί τα εξής ματς: Μέσκοφ Μπρεστ - Βαρντάρ, Τσέλιε - Άλμποργκ, Ναντ - Βέζπρεμ, ενώ για μεθαύριο (17/09) τα εξής: Μότορ - Μπαρτσελόνα, Ζάγκρεμπ - Κίελο, Πόρτο - Έλβερουμ.

No comments