Υποχρεωμένος να αναζητά γήπεδο για τα εντός έδρας ματς και για τους επόμενους 1-2 μήνες είναι ο Άρης Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υποχρεωμένος να αναζητά γήπεδο για τα εντός έδρας ματς και για τους επόμενους 1-2 μήνες είναι ο Άρης Νίκαιας



Στην αίθουσα, «Γ. Κασιμάτης», του ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος, ο Άρης Νίκαιας την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική της Handball Premier. 

Και αυτό καθώς στην έδρα του, το «Μ. Λοΐζος» δεν έχουν αποπερατωθεί ακόμα οι εργασίες και έτσι το γήπεδο δεν έχει παραδοθεί. Άλλωστε, εκκρεμεί η ολοκλήρωση αρκετών ακόμα εργασιών, γεγονός που καθιστά μη εφικτή, προς το παρόν, την αδειοδότηση του συγκεκριμένου γηπέδου. Για την εξασφάλιση της άδειάς του υπολογίζεται να χρειαστούν επιπλέον 1-2 μήνες. Μέχρι τότε ο Άρης Νίκαιας θα υποχρεώνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να αναζητά «στέγη» για τις αναμετρήσεις του, με ό, τι αυτό συνεπάγεται ως προς την διαθεσιμότητα των γηπέδων. Παρ' όλα αυτά, το «Μ. Λοΐζος», οι εργασίες στο οποίο ξεκίνησαν περίπου στις αρχές Αυγούστου, είναι δυνατό να φιλοξενεί τις προπονήσεις των τμημάτων χάντμπολ του Άρη, οι αθλητές των οποίων έχουν τουλάχιστον χώρο, για να γυμνάζονται.

No comments