Δεύτερο κρούσμα Covid-19 στον Ιωνικό ΝΦ, υποψίες και για τρίτο… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεύτερο κρούσμα Covid-19 στον Ιωνικό ΝΦ, υποψίες και για τρίτο…



Δυστυχώς, οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και… δεν μείναμε στο ένα κρούσμα κορονοϊού στον χώρο του ελληνικού χάντμπολ. Στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας του οποίου το τεστ για Covid-19 είναι θετικό, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και τρίτο, αφού το συγκεκριμένο άτομο υποφέρει από τα συμπτώματα…

Τα ονόματα δεν (πρέπει και δεν) θα διαρρεύσουν αν αυτό δεν συμβεί από πλευράς του σωματείου. Φυσικά, οι άνθρωποι του Ιωνικού εκφράζουν εύλογες ανησυχίες και απορίες για την τύχη της λίγκας.

Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Αντώνη Λεωνίδα στο greekhandball.com:
«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Εμείς ως Ιωνικός ΝΦ κινηθήκαμε αποφασιστικά με βάση όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας. Έχουμε τεθεί όλοι σε καραντίνα και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με τεστ στην ομάδα, για να βρούμε τον βαθμό διασποράς μέσα σε αυτή. Θέλω να ευχηθώ περαστικά σε όσους νοσούν αυτή τη στιγμή, από την άλλη, όμως, είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και προβληματισμένος όσον αφορά τη διεξαγωγή της Handball Premier και την ημερομηνία έναρξης. Εμείς, ως τμήμα που λειτουργεί και προπονείται στο δημοτικό γυμναστήριο, δεν θα έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην προετοιμασία πριν τις 26 Αυγούστου, αφού το γήπεδο έχει σφραγιστεί από την δημοτική αρχή και έχει οριστεί απολύμανση για τις 24 Αυγούστου. Καλή δύναμη σε όλους».

No comments