Τρίτη τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ η Ανδρεανίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρίτη τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ η ΑνδρεανίδουΠαίκτρια του ΠΑΟΚ είναι η 18χρονη Άννα Ανδρεανίδου, η οποία προορίζεται για τρίτη τερματοφύλακας στην ομάδα. Η Ανδρεανίδου προέρχεται από την Πυλαία, στην οποία αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά:

''Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Άννα Ανδρεανίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Γεννημένη το 2002, η Άννα Ανδρεανίδου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 180cm.
Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το χάντμπολ από την τρίτη δημοτικού, αγωνιζόμενη στον ΓΑΣ Κιλκίς. Ως κορασίδα, η Άννα Ανδρεανίδου μετακινήθηκε στην ομάδα της Πυλαίας, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Πλέον, έρχεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ ως τρίτη τερματοφύλακας πίσω από Oljaca και Τσικνάκη, με σκοπό να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες.
Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Άννα Ανδρεανίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, κ. Δημήτρη Πελεκίδη, για την ευκαιρία που μου δίνουν να μπω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες Άννα!''.

No comments