Ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία της Πυλαίας - Ποιές ήρθαν και ποιές έφυγαν - Το σχόλιο του Σκανδάλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία της Πυλαίας - Ποιές ήρθαν και ποιές έφυγαν - Το σχόλιο του Σκανδάλη



Την πρώτη της συνάντηση, πριν από έναρξη της προετοιμασίας, πραγματοποίησε χθες (24/08) το βράδυ η γυναικεία ομάδα της Πυλαίας, σε γνωστό καφέ στα Κωνσταντινοπολίτικα.
Σήμερα (25/08), στις 12:30, είχε προγραμματιστεί προπόνηση για το πρώτο... ξεμούδιασμα και το απόγευμα οι αθλήτριες των Θεσσαλονικέων θα γυμναστούν σε στίβο, στο Πανόραμα, κάνοντας τρέξιμο.
Όσον αφορά στο ρόστερ, ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί ίδιος. Οι νεοαποκτηθείσες παίκτριες είναι οι Ματαρόνα (από ΠΑΟΚ), Τσερέπη (από Πανόραμα), Τσολοζίδου (επέστρεψε στη δράση), Τσιτλακίδου (ανήκει στον ΠΑΟΚ, έπαιζε στη Βέροια 2017), Σολακούδη (με υποσχετική από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, προορίζεται για τις Νεάνιδες, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στη γυναικεία). Από την ομάδα αποχώρησαν οι Λούρη (Πανόραμα), Ανδρεανίδου (ΠΑΟΚ), Μίνγκα (Πανόραμα), Βράμπα Ε. (Πανελλήνιος).
Ο κόουτς της Πυλαίας, Βασίλης Σκανδάλης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είμαι σκεπτικός αναφορικά με το νέο Πρωτάθλημα. Αν και κατανοώ τους λόγους, για τους οποίους οι ομάδες διαιρέθηκαν σε τρεις ομίλους, θεωρώ πως έχουν σχηματιστεί με άνισο τρόπο, δεν είναι με άλλα λόγια ίσης δυναμικότητας.
Από τον δεύτερο και τον τρίτο όμιλο ενδέχεται να βρεθούν εκτός εξάδας καλές ομάδες, που υπό άλλες συνθήκες θα συμπεριλαμβάνονταν στην πρώτη εξάδα. Δεν ξέρω τι ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει ένα μικρό Πρωτάθλημα, προσωπικά δεν είμαι υπέρ, η Α1 Γυναικών αποδυναμώθηκε. Δεν γνωρίζω, επιπλέον, κατά πόσο εξυπηρετούνται οι ομάδες από αυτό το Πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, η Πυλαία και ο Εθνικός Κοζάνης δεν κερδίζουν κάτι από αυτή την αλλαγή».

No comments