Ο στόχος του Τζηρά για την ΑΕΚ, ο ΄΄ άνθρωπος-τύχη΄΄ για το χάντμπολ και το ποδόσφαιρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο στόχος του Τζηρά για την ΑΕΚ, ο ΄΄ άνθρωπος-τύχη΄΄ για το χάντμπολ και το ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Τζηράς, δεν κρύβει τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης του από τις εντυπώσεις που σχημάτισε μετά από ένα μήνα προετοιμασίας με την ΑΕΚ. 

Μάλιστα, ο διεθνής εξτρέμ, αναφερόμενος στις συνθήκες που συνάντησε στην Ενωση, επεσήμανε ότι ΄΄ επικρατεί κατάσταση πολύ λειτουργική σε όλους τους τομείς, με συνέπεια να είναι εύκολη η ζωή ενός αθλητή, προσφέροντας του την δυνατότητα να είναι 100% συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την διοίκηση της ΑΕΚ και τον κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη για την εμπιστοσύνη, καθώς, είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί τύχη για το άθλημα μας΄΄.

Στη συνέντευξη του στην ΄΄ Ωρα΄΄ , ο Τζηράς παραδέχθηκε ότι ΄΄ η προσαρμογή των νέων παικτών ήταν εύκολη καθώς τεχνικό επιτελείο και οι υπάρχοντες παίκτες μας βοήθησαν να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία της ομάδας ενώ επικρατεί πολύ καλό κλίμα και όλοι δουλεύουμε ώστε  να τα δώσουμε όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της΄΄.

Σχολιάζοντας την ρευστή κατάσταση που έχει δημιουρηθεί λόγω της πανδημίας, επεσήμανε : ΄΄ Σίγουρα η κατάσταση είναι ρευστή, κάτι το οποίο μας προβληματίζει όλους. Εμείς σαν ομάδα χάντμπολ θα προπονούμαστε έτσι ώστε αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να είμαστε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε πως μπορεί όλη αυτή η προσπάθεια να έχει άλλη εξέλιξη. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσουμε μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας. Σε πρώτη φάση θα στερηθούμε την παρουσία των φιλάθλων μας αλλά ελπίζω πως οι συνθήκες θα το επιτρέψουν σύντομα για να αγωνιστούμε και πάλι σε γήπεδα με κόσμο.Οι απαιτήσεις φέτος είναι πάρα πολύ υψηλές. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Με την σκληρή και μεθοδική μας δουλειά ευελπιστώ πως οι κόποι μας θα ανταμειφθούν. ΄΄.

Κατά τον Τζηρά, η ΑΕΚ ΄΄ θα μπορεί να αγωνίζεται σε ακόμα γρηγορότερο τέμπο. Πλέον η ομάδα έχει πολύ βαθύ και ποιοτικό ρόστερ , κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα έτσι ώστε να είμαστε πολυδιάστατοι στο παιχνίδι μας. Στόχος μας άλλωστε εκτός από τα αποτελέσματα είναι να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και να απολαμβάνει ο κόσμος αυτό που βλέπει ΄΄ .

Εκτιμά ωστόσο ότι ΄΄  το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν βοηθάει καθόλου, αν και εμείς από την πλευρά μας θα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα ακόμα και τα θεωρητικά πιο εύκολα, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε το σωστό «mindset» εν όψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και πιστεύω πως θα καταφέρουμε και θα βρούμε τον τρόπο για να είμαστε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα όλη την διάρκεια της σεζόν΄΄.

Οπως ισχυρίζεται ο Τζηράς, εάν δεν τον είχε κερδίσει το χάντμπολ, θα έπαιζε ποδόσφαιρο, σπορ με το οποίο εξάλλου είχε ασχοληθεί στο παρελθόν. 


No comments