Ακυρώθηκε το προκριματικό τουρνουά του Μεξικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακυρώθηκε το προκριματικό τουρνουά του ΜεξικούΤην ακύρωση της διοργάνωσης του προκριματικού τουρνουά στο Μεξικό, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών της Αιγύπτου (14-31/01/2021), ανακοίνωσε η Συνομοσπονδία Βορείου Αμερικής και Καραϊβικής. Το τουρνουά είχε οριστεί αρχικά για τον Ιούνιο, μεταφέρθηκε για τον Νοέμβριο και τελικά, εγκαταλείφθηκε.

«Οι καταστάσεις που βιώνει το Μεξικό στην καθημερινότητα των ανθρώπων του λόγω της πανδημίας, έχει οδηγήσει σε μέτρα και περιορισμούς που, δυστυχώς, δεν επιτρέπουν σε αυτό το έθνος να διατηρήσει τη φιλοξενία του τουρνουά», ανακοίνωσε η τοπική Συνομοσπονδία, συγκαλώντας, ταυτόχρονα, έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της για να συζητηθεί το θέμα.  

Καμία χώρα δεν φαίνεται διατεθειμένη ή ικανή να αναλάβει το τουρνουά και αν δεν βρεθεί λύση, δεν αποκλείεται το «εισιτήριο» της συγκεκριμένης γεωγραφικής ζώνης να δοθεί βάσει της τρέχουσας κατάταξης ή μέσω wildcard, στη Σερβία, στο Μαυροβούνιο, ή στη Βόρεια Μακεδονία, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες.

No comments