Ουγκάλντε: «Στην ΑΕΚ, όλοι είναι εκεί για σένα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουγκάλντε: «Στην ΑΕΚ, όλοι είναι εκεί για σένα»



Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο SDNA και στον Χρήστο Τσάλτα ο Κρίστιαν Ουγκάλντε. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ βίωσε στιγμές δόξας στη Μπαρτσελόνα και ξέρει από μεγάλα κλαμπ, τονίζοντας: «Από τις πρώτες ημέρες εδώ, έχω καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ».

Παρότι πλήρης διακρίσεων, έχοντας κατακτήσει –μεταξύ άλλων τίτλων– δις το Champions League, ο 32χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ δηλώνει «αχόρταγος»: «Είμαι παίκτης που θέλει να κερδίζει τα πάντα! Μου αρέσει όταν έχεις κόσμο που σε πιέζει να κερδίζεις τα πάντα και είναι πάντα δίπλα σου στα παιχνίδια. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα και θέλω πολύ να πετύχω και εδώ. Θα είναι πολύ ωραία η σεζόν πιστεύω».

Αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις του από την Αθήνα, επισήμανε: «Οι πρώτες μέρες ήταν καλές, αλλά και δύσκολες ταυτόχρονα, γιατί ψάχναμε για σπίτι. Τώρα όμως όλα έχουν τακτοποιηθεί, γιατί βρήκαμε διαμέρισμα και ήρθε και η οικογένειά μου από την Ισπανία. Όλοι στην ομάδα έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα. Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα και βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων».

Κατανοώντας ότι έγινε μέλος μίας ομάδας-οικογένειας, υπογράμμισε: «Ξέρω πόσο κοντά είναι ο κόσμος στην ομάδα, όπως και η διοίκηση. Έχω καταλάβει πως η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μια οικογένεια. Όλοι είναι εκεί για σένα. Αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο. Ο κύριος Παπασταμάτης είναι κοντά στην ομάδα, ήταν και στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και μας μίλησε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που έρχεται για πρώτη φορά».

Όταν η κουβέντα «γύρισε» στο… πιο ποδοσφαιρικό, ανέφερε ως αγαπημένο του παίκτη τον σπουδαίο, Αντρές Ινιέστα: «Είναι πολύ καλός τύπος. Δεν είναι ο τυπικός... ποδοσφαιριστής. Δεν είναι σταρ, αλλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος που περνάει χρόνο με την οικογένειά του και απολαμβάνει την ζωή».

No comments