Αρνητικά όλα τα τεστ των ανδρών του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρνητικά όλα τα τεστ των ανδρών του ΠΑΟΚ


Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ, χθες (21/08), όπως γνωστοποίησε ο Δικέφαλος του Βορρά. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

''Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία των COVID τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ ανδρών την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 στο κλειστό γήπεδο της Θύρας 3 στο Γήπεδο της Τούμπας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά για όλους τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, με την ομάδα πλέον να είναι έτοιμη να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, με τον πρώτο να είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020.

Η εταιρεία Experiment παρείχε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των τεστ για COVID - 19 και την ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες της!

Για την διεξαγωγή των COVID τεστ, ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που διανύουμε, με τις απαιτήσεις να είναι ιδιαίτερα μεγάλες όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την εξασφάλιση της υγείας των αθλητών μας. Ήταν απαραίτητο να περάσουν οι αθλητές μας το τεστ, από τη στιγμή που στα προγραμματισμένα φιλικά θα έρθουν σε επαφή με αθλητές άλλων ομάδων. Ευχόμαστε να μη μας βρει ο ιός, αλλά προσπαθούμε ταυτόχρονα να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να ελέγχουμε ξανά και ξανά την υγεία των αθλητών και, σε περίπτωση που μας χτυπήσει ο ιός την πόρτα να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε».

No comments