Το χάντμπολ "έβαλε τα γυαλιά" στα άλλα αθλήματα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χάντμπολ "έβαλε τα γυαλιά" στα άλλα αθλήματα

 

Τα καλά να γράφονται και να αποδίδονται, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ασκηθεί (όπως έχει συμβεί και θα γίνεται όποτε κριθεί ότι χρειάζεται, με ανακοινώσεις ή δίχως αυτές....) κριτική, πάντα με γνώμονα το καλό του χάντμπολ, που δεν έχει περιθώρια για κόντρες, αλλά, μόνο για υγιή παραδοχή της διαφορετικότητας.

Η ΟΧΕ, με καθαρά δημοσιογραφικά και αντικειμενικά κριτήρια, έγινε η πρώτη Ομοσπονδία στην Ελλάδα, που ολοκλήρωσε, εν καιρώ πανδημίας, ΟΛΑ τα μοριοδοτούμενα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της, με συνέπεια "να βάλει τα γυαλιά" το χάντμπολ στα άλλα αθλήματα.

Με την ΑΨΟΓΗ συνεργασία όλων των ομάδων και του συνόλου των συντελεστών των αγώνων (διαιτητών, τοπικών αρχών, εθελοντών και άλλων), πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα οι τελικές φάσεις των Πρωταθλημάτων Εφήβων, Νέων και στη Θεσσαλονίκη οι αντίστοιχες διοργανώσεις Παίδων, Κορασίδων και Νεανίδων.

Αλλες ομάδες νίκησαν, άλλες έχασαν, ωστόσο, στο σύνολο τους, ΚΕΡΔΙΣΑΝ.
Το χάντμπολ κατάφερε, σε ασφαλές περιβάλλον, να σταθεί πιο ψηλά σε σχέση με άλλα, δημοφιλέστερα και περισσότερο διαδεδομένα ομαδικά σπορ, καθώς, ανταποκρίθηκε στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν και μέσα σε αυτό τον κυκεώνα, τα αγόρια και τα κορίτσια που παίζουν χάντμπολ, θα λένε σε φίλους και φίλες ότι εκείνα, ΕΠΑΙΞΑΝ. 

Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για το χάντμπολ, που μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τη συγκεκριμένη επιτυχία του, η οποία μόνο αυτονόητη δεν είναι.

Οχι, δεν είναι όλα όμορφα και σωστά στο χάντμπολ. Οχι, δεν τα κάνει όλα σωστά η ΟΧΕ.

Εδώ, όμως, έχει μία επιτυχία που ήλθε ως επιστέγασμα τόλμης και συνεργασίας και μπορεί να φέρει πρόοδο στην ανάπτυξη για το χάντμπολ, προσφέροντας βάση και επιχείρημα για διεκδίκηση καλύτερης και δικαιότερης αντιμετώπισης σε αρωγή από την Πολιτεία και τους ταγούς της, σε κάθε επίπεδο.

No comments