Στην Προσοτσάνη η Νίκη Ράτσικα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Προσοτσάνη η Νίκη Ράτσικα



Παίκτρια της Προσοτσάνης είναι η Νίκη Ράτσικα, η 23χρονη διεθνής τερματοφύλακας, η οποία αγωνιζόταν έως τον Φεβρουάριο της περασμένης σεζόν στο Πανόραμα.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας, που μετέχει στην Α1 Γυναικών:

''Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική χρονιά της  διεθνούς τερματοφύλακα, Νίκης Ράτσικα. Ευχόμαστε στην Νίκη να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην νέα μας προσπάθεια στην Α1 Γυναικών.

Η Νίκη ξεκίνησε το χάντμπολ στον Αία Ωραιοκάστρου, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθλητικό, έπειτα στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδος την σεζόν 2013-2014 όπου αναδείχτηκε MVP του τελικού και την σεζόν 2015-2016. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Καματερού. Το 2018-2019 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΕΠ Πανοράματος μέχρι τον Φεβρουάριο, διότι έφυγε με το πρόγραμμα Εράσμους για σπουδές στην Λιθουανία. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας handball και beach handball. Με την Εθνική ομάδα Beach handball κατέκτησε την 2η θέση στους παράκτιους Μεσογειακούς το 2015 και την 1η θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2019, την 6η θέση στο EURO του 2017 και την 7η θέση στο EURO του 2019 αλλά και στα WORLD BEACH GAMES την ίδια χρονιά.

Νίκη Ράτσικα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Προσοτσάνης για την επόμενη χρονιά. Είναι μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και απαρτίζεται από αθλήτριες με πολλή ενέργεια και πάθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές, Δρανόβαλη Πέτρο και Κιάκο Γιώργο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όσο και τα μέλη της διοίκησης, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και Ηλιάδη Μιχάλη»''.

No comments