Σάγκοσεν για Κίελο: «Ελπίζω πως μπορούμε να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τρόπαια την προσεχή σεζόν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάγκοσεν για Κίελο: «Ελπίζω πως μπορούμε να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τρόπαια την προσεχή σεζόν»



Στο Κίελο συνεχίζει την καριέρα του ένα από τα αστέρια του νορβηγικού χάντμπολ, ο Σάντερ Σάγκοσεν, παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Ο 26χρονος πλέι μέικερ, που αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν κατά τις τελευταίες τρεις σεζόν (2017-18, 2018-19, 2019-20), έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη ενόψει της προσεχούς περιόδου.
Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεών του, οι οποίες φιλοξενήθηκαν χθες (05/07) στην ιστοσελίδα της ομάδας (δείτε εδώ): «Γνωρίζω πως οι προσδοκίες είναι υψηλές. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά μεγαλύτερη είναι εκείνη, που θέτω στον εαυτό μου. Πιστεύω στις δυνατότητές μου, αλλά και στο ρόστερ της ομάδας. Το Κίελο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και την δεδομένη στιγμή έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ στο παγκόσμιο χάντμπολ.
Ελπίζω πως μπορούμε να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τρόπαια την προσεχή σεζόν. Θα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θα δώσω τα πάντα, για να κερδίσω τον τίτλο στη Μπουντεσλίγκα. Όνειρό μου ήταν να παίξω σε αυτό το Πρωτάθλημα. Τώρα, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

No comments