Όλιατς στην εστία του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλιατς στην εστία του ΠΑΟΚ


Σημαντικά ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, αποκτώντας την 29χρονη τερματοφύλακα από την Σερβία, Μαρίγια Όλιατς, έμπειρη αθλήτρια με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Όπως αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά στη σχετική ανακοίνωση…
«Γεννημένη στο Βελιγράδι το 1991, η Μαρίγια Όλιατς αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 1,81μ. Άρχισε την καριέρα της το 2007, αγωνιζόμενη με την φανέλα της Κνιάζ Μίλος, στην οποία παρέμεινε για επτά χρόνια, αποκτώντας ευρωπαϊκές παραστάσεις τόσο στο EHF Challenge Cup, όσο και στο EHF Cup Winners Cup. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην γνώριμο του ΠΑΟΚ από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο EHF European Cup, Γιαγκόντινα. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά 2015-16, την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας, καθώς την μισή σεζόν φόρεσε την φανέλα της ισπανικής Τενερίφης, και την άλλη μισή της τούρκικης Ουσάκ. Η σεζόν 2016-17 την βρήκε και πάλι στο τούρκικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπούρσα, ενώ την  επόμενη χρονιά, 2017-18, αγωνίστηκε στην Μπελεντίγε Σπορ. Τις χρονιές 2018-19 και 2019-20 αγωνίστηκε στην τούρκικη, Γιαλικάβακσπορ. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Όσον αφορά τους στόχους, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και πιστεύω πως θα αναδειχθούμε πρωταθλήτριες, κάνοντας παράλληλα μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη», δήλωσε η νεοαποκτηθείσα.

No comments