Υποδοχή στο Δημαρχείο για τον ΓΑΣ Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υποδοχή στο Δημαρχείο για τον ΓΑΣ Καματερού


Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, το βράδυ της Παρασκευής, τα κορίτσια του ΓΑΣ Καματερού έγιναν δεκτά από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα, λαμβάνοντας ανθοδέσμες, εκτός από συγχαρητήρια. Η υποδοχή στο Δημαρχείο ήταν ζεστή και καλοστημένη και έκανε τις νεαρές αθλήτριες και το τεχνικό τιμ να… αρχίσουν να συνειδητοποιούν το επίτευγμά τους.

«Χειροκροτούμε όλοι μαζί την τεράστια επιτυχία των κοριτσιών μας του ΓΑΣ Καματερού για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο χάντμπολ! Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και σας ευχαριστούμε πολύ. Κορασίδες του ΓΑΣ Καματερού, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα μεγάλες διακρίσεις, όπως σας αξίζει. Συγχαρητήρια», δήλωσε ο κ. Τσίρμπας για τη μεγάλη επιτυχία.

Εκτός από τον Δήμαρχο, τις αθλητριες υποδέχτηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ηλίας Αποστόλου, ενώ παρόντες ήταν, ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΑ, Δαμιανός Κούρασης, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ, Δημήτρης Σταυρακάκης και, φυσικά, ο πρόεδρος του ΓΑΣ, Λεωνίδας Ιωάννου και ο αντιπρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Παπαϊωάννου.

No comments