Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με το παιδί- θαύμα του ευρωπαϊκού χάντμπολ, Ντόμεν Μάκουτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με το παιδί- θαύμα του ευρωπαϊκού χάντμπολ, Ντόμεν Μάκουτς



Παίκτης της Μπαρτσελόνα, έως το καλοκαίρι του 2024, είναι το παιδί- θαύμα της Σλοβενίας, Ντόμεν Μάκουτς. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο Ιβάνο Μπάλιτς.
Γεννημένος την πρώτη Ιουλίου του 2000, ο Μάκουτς δήλωσε:

"Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει για στην Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν και το δικό μου όνειρο όταν ξεκίνησα το χάντμπολ. Τώρα έχει γίνει πραγματικότητα. Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων που η Τσέλιε μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο, αν και ήμουν τόσο νέος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν παίκτη από το να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους καλύτερους στον κόσμο".

Ο πατέρας του 20χρονου αθλητή ήταν διεθνής με την εθνική Σλοβενίας, ενώ ο αδερφός του, ο οποίος είναι 17 ετών, ακολουθεί και αυτός τα βήματά τους.
Ο Μάκουτς έπαιξε, για πρώτη φορά, στην ανδρική ομάδα της Τσέλιε σε ηλικία μόλις 16 ετών και έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ ένα χρόνο αργότερα.
Ο νεαρός πλέι μέικερ θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, στις 15 Ιουλίου ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, ενώ σημειώνεται ότι θα είναι συμπαίκτης με τους δύο συμπατριώτες του, Μπλάζ Γιαντς και Γιούρε Ντόλενετς. Αναφορικά με την επερχόμενη συνύπαρξη τους ο Μάκουτς ανέφερε:

"Αισθάνομαι πολύ ωραία που θα τους έχω στο πλευρό μου. Ο Γιούρε θα μας βοηθήσει καθώς ξέρει την ομάδα, ενώ και οι δυο τους έχουν πολλές παραστάσεις". 

No comments