«Πρώτη» Ολυμπιακού με δικαιολογημένες απουσίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πρώτη» Ολυμπιακού με δικαιολογημένες απουσίες


Την πρώτη (χαλαρή) προπόνησή του ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στοχεύοντας, φυσικά, στην ανάκτηση των «σκήπτρων» στο εσωτερικό.

Οι νεοαποκτηθέντες, Μάρκο Κόμπετιτς, Ζάρκο Τσούριτς, Γιόσιπ Ζάγια και Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς, θα ενσωματωθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προετοιμασία, αφού παραμένουν σε υποχρεωτική προληπτική καραντίνα στα πλαίσια των μέτρων κατά του κορονοϊού. Οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν αύριο από εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη θα υποβληθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν με μια χαλαρή προπόνηση. Ωστόσο, σταδιακά θα ανεβάσουμε τους ρυθμούς και ενώ περιμένουμε να ενσωματωθούν σε δυο-τρεις ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα  οι Κόμπετιτς, Τσούριτς, Ζάγια και Μιλοβάνοβιτς. Θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις και μόλις συγκεντρωθεί όλη η ομάδα θα αρχίσουμε το χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Μία σεζόν που ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».

Από πλευράς του, ο νέος στην ερυθρόλευκη παρέα, Νίκος Πασσιάς, επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από πολύ καιρό.  Η ομάδα έχει αρκετούς καινούργιους παίκτες και θα χρειαστούμε το χρόνο μας για να βρούμε τα πατήματά μας μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις.  Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μην ξαναζήσουμε αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός με τον κορονοϊό».

Επίσης νεοφερμένος ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, τόνισε: «Υπάρχει ενθουσιασμός και πολλή όρεξη για δουλειά. Μέσα από την προετοιμασία θα κοιτάξουμε να χτίσουμε την ομάδα και να βάλουμε γερές βάσεις για τη σεζόν που έρχεται. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς και η χρονιά να ολοκληρωθεί ομαλά χωρίς τα γεγονότα που άφησαν το σημάδι τους σε αυτή που πέρασε».

No comments