Η ΕΣΧΑ ευχαριστεί τον δήμαρχο Νίκαιας για το «Μάνος Λοΐζος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΕΣΧΑ ευχαριστεί τον δήμαρχο Νίκαιας για το «Μάνος Λοΐζος»Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, για τις ενέργειές του στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του κλειστού γυμναστηρίου στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», απηύθυνε η Ε.Σ.Χ.Α.

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, για την προσπάθεια του να ολοκληρωθεί η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος».
Το συγκεκριμένο γήπεδο παρέμενε ημιτελές από το 2002 και επιτέλους, ύστερα από τις ενέργειες του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ειδικότερα του Δημάρχου κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες, οι εργασίες ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και να παραδοθεί στη νεολαία της περιοχής.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δημάρχου στην σελίδα του στο facebook, το συνολικό κόστος του έργου, για την ολοκλήρωση της κατασκευής ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.
Με το σύγχρονο αυτό κλειστό γυμναστήριο στον πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» θα καλυφθούν οι ανάγκες για τα αθλήματα του χάντμπολ και του βόλεϊ στην πόλη της Νίκαιας. Επίσης αναμένεται να είναι η νέα έδρα του ΓΝΟ Νίκαιας «Ο Άρης», ενός σωματείου που έχει μεγάλη προσφορά στο ελληνικό χάντμπολ καθώς επίσης το γήπεδο αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος μας στην περιοχή της Νίκαιας.
Η Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στον πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος», ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να υπάρχει ένας ακόμη χώρος άθλησης στη Νίκαια, με χρήση για το άθλημα μας, που έχει τόσο ανάγκη από αγωνιστικούς χώρους στην περιοχή της Αττικής.

No comments