Διπλή ανανέωση στον Αλέξανδρο Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διπλή ανανέωση στον Αλέξανδρο Αξιούπολης



Την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Γιάννη Καλπακίδη και Δημήτρη Ψάρρα ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης. Ακολουθεί η ανάρτηση της ομάδας στο Facebook:

" Και οι δύο συνεχίζουν εδώ ! Ο Γιάννης Καλπακίδης συμφώνησε και για 6η συνεχή χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα μας . Ο Δημήτρης Ψάρρας θα είναι κι αυτός κοντά μας για 2η διαδοχική χρονιά . Να ευχηθούμε Υγεία και καλή συνέχεια μαζί μας και στους δύο.
Ο Γιάννης δήλωσε: "Το να συνεχίσω στην Αξιούπολη ήταν πολύ εύκολη απόφαση για μένα από την στιγμή που υπήρχε κοινή επιθυμία . Το δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο αν λάβουμε υπόψιν ότι διανύω τον 6ο χρόνο στην ομάδα .Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες".
Ο Δημήτρης δήλωσε : "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και θα είμαι στην ομάδα για δεύτερη χρονιά. Είμαστε ομάδα με καταπληκτικό κλίμα. Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε ματς , ξέρουμε ότι πάντα το γήπεδο θα είναι γεμάτο, γι αυτό θέλω να δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να ανταποδώσω την στήριξη του κόσμου" .

No comments