Η ΄΄ Κέπε΄΄ άνοιξε τα φτερά της για την Πολωνία. Καλή τύχη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΄΄ Κέπε΄΄ άνοιξε τα φτερά της για την Πολωνία. Καλή τύχη !




Στην Πολωνία με την Σταρτ Ελμπλαγκ θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής γκολκίπερ Μάγδα Κεπεσίδου που αφήνει την Νέα Ιωνία, μετά την ολοκλήρωση των πτυχιακών σπουδών της ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σταρτ Ελμπλαγκ, η Μάγδα Κεπεσίδου ΄΄ είναι εκπρόσωπος του χάντμπολ της Νότιας Ευρώπης και αποκτήθηκε επειδή έχει ενέργεια, θάρρος και εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που παρουσιάζει η Wiola Spider, με την οποία θα αλληλοσυμπληρώνονται, με συνέπεια να επωφεληθούν τόσο η ομάδα όσο και οι ίδιες, καθώς η Μάγδα φαίνεται πολύ καλή στις δύσκολες μονομαχίες 1 προς 1 και σε κοντινή απόσταση΄΄ .
Και η δήλωση της Εβρίτισας αθλήτριας για την μεταγραφή της :
΄΄ Πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να παίξω εκτός Ελλάδας. Το πολωνικό χάντμπολ είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη, έτσι μόλις έμαθα ότι είναι δυνατόν να παίξω σε ισχυρότερο πρωτάθλημα αποφάσισα να προχωρήσω με την Elbląg. Για την ακρίβεια, δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω ή να παίξω με καμία από τους παίκτες της Elblag μέχρι στιγμής, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα παίξουμε μαζί. Προσωπικά, εύχομαι να είμαι όλο και καλύτερη κάθε μέρα. Θέλω να μεγαλώσω παίζοντας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και έτσι νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την επερχόμενη σεζόν εύχομαι στον εαυτό μου και σε όλους  υγεία, διασκέδαση και τις καλύτερες στιγμές. Θα το δώσω 100 % για την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί΄΄.
Το Ελμπλαγκ βρίσκεται στην Βόρεια Πολωνία, απέχει 55 χιλιόμετρα από το Γκτανσκ και έχει πληθυσμό 120.000 κατοίκων.

No comments