Ξανά υποψήφιος ο Γκαντής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξανά υποψήφιος ο ΓκαντήςΠαρότι έχει αποφύγει να το ανακοινώσει επισήμως, μοιάζει «κλειδωμένο» ότι ο Κώστας Γκαντής θα διεκδικήσει ακόμη μία θητεία στην προεδρία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, στις εκλογές του προσεχούς φθινοπώρου.

Το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ίσως δεν κυνηγούσε την επανεκλογή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι πληροφορίες του greekhandball.com αναφέρουν ότι θα ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των σωματείων με ψηφοδέλτιο ενωτικού χαρακτήρα.

Στα «συν» της διοίκησης Γκαντή ότι κατάφερε να κρατήσει το άθλημα σε αξιοπρεπή κατάσταση σε δύσκολη οικονομικά περίοδο, ενώ και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα λειτούργησαν πιο οργανωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα του θεωρεί ότι το νοικοκύρεμα της Ομοσπονδίας σε επίπεδο χρεών, η εξασφάλιση της φιλοξενίας στην Αθήνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021 και το άνοιγμα εγκαταστάσεων για το χάντμπολ, αποτελούν μερικά από τα ισχυρά «όπλα» στη μάχη για την επανεκλογή. Αν γίνει μάχη…

No comments