Η Αγνή Ζυγούρα μιλά στο greekhandball.com για τα όνειρα της, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Αγνή Ζυγούρα μιλά στο greekhandball.com για τα όνειρα της, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ


Το greekhandball.com ζήτησε από την διεθνή αθλήτρια του ΠΑΟΚ Αγνή Ζυγούρα, να προσδιορίσει η ίδια, με τοποθέτηση της στον ιστότοπο μας, όπως ακριβώς αισθάνεται, ποιές είναι οι σκέψεις της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο του Βορρά, τους στόχους και τον προσανατολισμό της.
Ο λόγος στην Καστοριανή...συλλέκτρια τίτλων, ο λόγος στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, τους αθλητές : 
'' Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε η περσινή αγωνιστική χρονιά με κάνει ανυπόμονη για αυτή που θα ακολουθήσει. Είμαι χαρούμενη που θα ξανά βρεθώ στο γήπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και θα παίξω για άλλη μια χρονιά για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που με εμπιστεύεται και με στηρίζει. Εντός ελληνικών συνόρων ο ΠΑΟΚ καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου. Σίγουρα επιθυμώ να προχωρήσουμε περισσότερο στο EHF και να κατακτήσουμε τους 2 εγχώριους τίτλους. Επίσης ονειρεύομαι πρόκριση με την Eθνική ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση γεγονός που συνεπάγεται αλλαγή επιπέδου κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή αλλά όχι αδύνατο.
Μέχρι να σταματήσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο θα επιδιώκω την ατομική μου βελτίωση. Πιστεύω ότι είναι στη φύση μου και σίγουρα θέμα εγωισμού. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο εξωτερικό και να δω που μπορώ να φτάσω σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Να δώ με άλλα λόγια που είναι το "ταβάνι" μου. Οπότε το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου''.

No comments