Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Γρηγόρης Σανίκης, που «κρέμασε» τα παπούτσια του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Γρηγόρης Σανίκης, που «κρέμασε» τα παπούτσια τουΤην θέση του αθλητικού διευθυντή του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Γρηγόρης Σανίκης, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έπειτα από 25 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα.
Ο Σανίκης διακρίθηκε ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, κατακτώντας τίτλους (μεταξύ των οποίων δύο νταμπλ με τους Ερυθρόλευκους) και έχοντας παραστάσεις από το ισχυρότατο Πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, στο οποίο αγωνίστηκε για 9 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο για 20 χρόνια, καταγράφοντας, μάλιστα, 126 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών
Ο ίδιος δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά και μια επίγευση πληρότητας και βεβαιότητας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, αποχωρίζομαι την ιδιότητα του αθλητή που επί 25 συναπτά έτη ακολούθησα. Με τα πάνω και τα κάτω, τις χαρές και τις λύπες, τον πόνο την ανακούφιση και το πιο σημαντικό, πλήρης από τα βιώματα αυτής της διαδρομής. Οφείλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση και κατανόηση σε αυτό το μακρύ ταξίδι, καθώς και όλους τους συναθλητές, προπονητές, παράγοντες και περίοικους στο χώρο του αθλήματος, για όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Το οποιοδήποτε δε σφάλμα, ή άδικο προήλθε από δική μου υπαιτιότητα, σε όλα αυτά χρόνια, ευελπιστώ να παραγραφεί και να μείνουν οι ευχάριστες αναμνήσεις για τη συνέχεια.
Παράλληλα, κάνοντας πράξη αυτό που προανήγγειλα πριν 2 χρόνια ταυτόχρονα με την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό, με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν κλείνει μεν ο κύκλος της αθλητικής μου υπόστασης και η ενεργός δράση, στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας. Ανοίγει δε ένα εξίσου ενδιαφέρον και δημιουργικό κεφάλαιο, έστω και εκτός του μέχρι πρότινος οικείου πλαισίου των τεσσάρων γραμμών, από το πόστο του αθλητικού διευθυντή του τμήματος χάντμπολ στο ίδιο περιβάλλον. Η ανάθεση των νέων μου καθηκόντων και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τη διοίκηση του σωματείου, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και το γενικό διευθυντή του τμήματος, Ευθύμη Πουρνάρα, αποτελεί τιμή και χαρά μου ταυτόχρονα. Υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα ο Ολυμπιακός μας στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από την κορυφή».

No comments