Ανακοίνωσε τον Ντόσεν ο Φαίακας Κέρκυρας- "Σκοπός μου να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί", δήλωσε ο Σέρβος παίκτης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Ντόσεν ο Φαίακας Κέρκυρας- "Σκοπός μου να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί", δήλωσε ο Σέρβος παίκτης



Την απόκτηση του Μάρκο Ντόσεν ανακοίνωσε ο Φαίακας Κέρκυρας. Το greekhandball.com σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για τη μεταγραφή του στους Κερκυραίους (θυμηθείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Φαίακα:

"Καλώς ήρθες στο νησί Marko!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Marko Dosen στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 05/08/1998 στη Ρούμα της Σερβίας, ο ύψους 1,87m Marko αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ.
Ξεκίνησε το Handball σε ηλικία 9 ετών και μεταγράφηκε το 2015 στη Metaloplastica Sabac, με την οποία έχει κατακτήσει 1 Κύπελλο Σερβίας και έχει αγωνιστεί σε SEHA League, EHF Cup και Challenge Cup. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Ανόρθωση Αμμοχώστου. Ήταν μέλος σε όλες τις ηλικιακές Εθνικές ομάδες της Σερβίας.

Marko Dosen: "Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για τον εαυτό μου, θεωρώ ότι η απόδοσή μου στα παιχνίδια και η εν γένει συμπεριφορά μου θα μιλήσουν καλύτερα για εμένα, ούτε θα ήθελα να μιλήσω για μεγάλους στόχους, καθώς η πανδημία του COVID-19 έχει κάνει ακόμη πιο επίκαιρη και σημαντική την ευχή για υγεία σε όλους μας. Έρχομαι σε ένα Σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει μόνο πολύ επαινετικά λόγια,με σκοπό να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, και απ 'ότι μπορώ έως τώρα να καταλάβω μάλλον κάτι πολύ όμορφο και δυνατό χτίζεται που θα διαρκέσει... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του συλλόγου και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη μου έδειξαν σε εμένα, ανυπομονώ να γιορτάσουμε νέες νίκες και επιτυχίες μαζί με τους πολλούς φιλάθλους μας!!!"

No comments