Ο Νέναντ Κλιάιτς παρουσιάζεται, από τον ξένο Τύπο, ως υποψήφιος για τον πάγκο της RK PPD Ζάγκρεμπ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νέναντ Κλιάιτς παρουσιάζεται, από τον ξένο Τύπο, ως υποψήφιος για τον πάγκο της RK PPD Ζάγκρεμπ




Ως υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της RK PPD Ζάγκρεμπ παρουσιάζεται ο Κροάτης προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς.
Η ιστοσελίδα, balkan-handball.com, ανέφερε σε σχετικό, χθεσινό (25/05), δημοσίευμά της (μεταφερθείτε πατώντας εδώ) πως η κροατική ομάδα, έπειτα από την αποχώρηση του Βέσελιν Βούγιοβιτς, αναζητά διάδοχο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι βέβαιο πως θα επιλεχθεί Κροάτης, για να αντικαταστήσει τον Βούγιοβιτς. Μεταξύ των υποψηφίων, πλην του Κλιάιτς, είναι οι Ίβιτσα Όμπρβαν, Ιρφάν Σμαΐλαγκιτς. Ο Όμπρβαν, μάλιστα, λέγεται πως είχε επαφές με την διοίκηση της ομάδας της πρωτεύουσας της Κροατίας, πριν ακόμα αποχωρήσει ο Βούγιοβιτς.
Σημειώνεται πως ο Βούγιοβιτς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, που τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Σερβία. Δεν απέκλεισε, όμως, την πιθανότητα να συνεργαστεί στο μέλλον, ξανά, με την RK PPD Ζάγκρεμπ. Πάντως, δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Βούγιοβιτς ενδέχεται να επιστρέψει στον πάγκο της Βαρντάρ Σκοπίων, την οποία υπηρέτησε σε δύο θητείες (2006-2010, 2011-13). 

No comments