Διομήδης Άργους: «Δώσε και εσύ πνοή στα όνειρα των Λύκων, μέσω της καμπάνιας χορηγίας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης Άργους: «Δώσε και εσύ πνοή στα όνειρα των Λύκων, μέσω της καμπάνιας χορηγίας»


Κάλεσμα προς τους φιλάθλους του, και όχι μόνο, ώστε να συνεισφέρουν τον... οβολό τους στην ομάδα, μέσω της ιστοσελίδας, sylc.it, απηύθυνε ο Διομήδης Άργους. Οι Λύκοι τοποθετήθηκαν στο Facebook, τονίζοντας πως θέλουν στο πλευρό τους τον κόσμο και τον παρότρυναν να προσφέρει οικονομικά στα όνειρα του Διομήδη, μέσα από μια καμπάνια χορηγίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναλυτικά: «H παντοτινή μας δύναμη είστε εσείς, οι αέναοι αρωγοί μας όλα αυτά τα χρόνια. Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, βιώνοντας μια πρωτόγνωρη και αβέβαιη κατάσταση, εσείς θα είστε το στήριγμά μας και πάλι. Οι Λύκοι σε θέλουν τώρα κοντά τους όσο ποτέ άλλοτε. Για μια ακόμα φορά όλοι μας καλούμαστε να γίνουμε οι προστάτες των ονείρων και των φιλοδοξιών των Λύκων μας. Η προσφορά του καθενός μας θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το μαγικό ταξίδι της επανόδου στην κορυφή, ένα ταξίδι, που θα έχει συνοδοιπόρους όλους μας, όπως πάντα.
Δώσε και εσύ πνοή στα όνειρα των Λύκων με τη δική σου προσφορά μέσω της πλατφόρμας SYLC.it, στην οποία τρέχει η καμπάνια χορηγίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, όπου και αν βρίσκονται, να γίνουν ενεργά μέλη της οικογένειάς μας. Κρατάμε ζωντανό το όνειρο με την προσφορά μας, ακολουθώντας τo παρακάτω link, για να ζήσουμε και πάλι τις πρόσφατες μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας.
Και μην ξεχνάμε, το λίγο των πολλών γίνεται τεράστιο.
https://www.sylc.it/campaign/ao-diomhdhs-argoys ».

No comments