Παιδιά μου... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παιδιά μου...



Παιδιά μου,

Επιτρέψτε μου να σας χαρακτηρίσω έτσι.
Έχω δύο παιδιά, 28 ετών και 25 ετών, λαβωμένα με ρήξη χιαστών και μηνίσκου στο ποδόσφαιρο και ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο στο βόλεϊ, αντίστοιχα, σε ερασιτεχνικούς συλλόγους. Ο πατέρας τους ήταν στον πάγκο και έζησε τους τραυματισμούς τους.
Για 20 ολόκληρα χρόνια υπήρξα συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ενώ, φέτος, συμπληρώνω 15 χρόνια ως Πρόεδρος σε ομάδα Volleyleague Γυναικών.



Καταλαβαίνω τον αγώνα, μα και τις αγωνίες σας.
Εύχομαι να σας έχει πάντα καλά ο Θεός και να σας δίνει δύναμη.
Αναμφίβολα, θα συνεχίσουμε, ενυπόγραφα, να στηρίζουμε το έργο σας, να καλύπτουμε προσπάθειες και απόψεις σας, όπως αποδεδειγμένα κάναμε έως τώρα, έστω και αν ακούσαμε και διαβάσαμε κατά καιρούς πολλά και διάφορα σε βάρος μας.



Διάβασα ότι «υπονομεύουμε» τις προσπάθειές σας.
Μην ανησυχείτε. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσάς.
Αν θέλαμε να ζημιώσουμε αθλητές ή αθλήτριες, σε πολλούς συλλόγους και σε διαφορετικά επίπεδα, είχαμε αρκετές «αφορμές» μέσα στους τελευταίους μήνες.
Αθλητισμός, χωρίς όλους εμάς, υπάρχει. Δίχως αθλητές, όμως, όχι.
Απλώς, παιδιά μου, το δικαίωμα να προασπίσουμε την επαγγελματική υπόληψη (41 χρόνια σταδιοδρομίας στη δημοσιογραφία) και την αξιοπρέπειά μας, απέναντι σε όποιον την θίγει, θα το διατηρούμε μέχρι τον θάνατο, γιατί ποτέ δεν το χαρίσαμε σε κανέναν, ούτε το ανταλλάξαμε.



Να είστε καλά.
Εμείς θα είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες και σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές, με αγάπη.
Καλή επιστροφή στα γήπεδα! Με ΥΓΕΙΑ!

ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ

Η ανακοίνωση των αθλητριών της Νέας Ιωνίας : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3349562061755142&id=176807305697316&anchor_composer=false

No comments