"Θωρακίζονται", υγειονομικά, οι εγκαταστάσεις του Δήμου Αγ. Αναργύρων- Α.Ο. Λεωνίδας: "Πορευόμαστε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Θωρακίζονται", υγειονομικά, οι εγκαταστάσεις του Δήμου Αγ. Αναργύρων- Α.Ο. Λεωνίδας: "Πορευόμαστε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων"




Το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων παρέλαβε ιατρικό εξοπλισμό, τον οποίο και θα διαθέσει σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας. Ο Α.Ο. Λεωνίδας, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αποστόλου Ηλία, για την πολύτιμη συνεισφορά του.

H ανάρτηση του συλλόγου:

"Όταν γίνονται θετικά πράγματα για τον αθλητισμό σε ένα Δήμο και πόσο μάλλον στο δικό μας οφείλουμε να δώσουμε και την ανάλογη προβολή.
"Το τμήμα Αθλητισμού παρέλαβε σήμερα ιατρικό εξοπλισμό (απινιδωτές ,αναπνευστικές συσκευές κ.α,) που θα διατεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Πορευόμαστε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων."

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού κ. Αποστόλου Ηλία και θα επαινεί τέτοιες ενέργειες με όλη του την δύναμη!!!"


No comments