Η επίσκεψη της διοίκησης του Διομήδη στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η επίσκεψη της διοίκησης του Διομήδη στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη ΚαμπόσοΤον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, επισκέφτηκαν χθες (25/5) μέλη της διοίκησης του Διομήδη δίνοντας τα συγχαρητήριά τους, για τη διαβεβαίωση που πήραν το προηγούμενο διάστημα, αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γηπέδου στο Άργος. Παράλληλα είπαν το δικό τους "ευχαριστώ" για την πολύτιμη στήριξη εκ μέρους του Δήμου.

Η ανάρτηση των "Λύκων":

"«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την αδιάλειπτη προσφορά του στον Διομήδη.»
Η διοίκηση του Διομήδη Άργους επισκέφθηκε χθες Δευτέρα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο στο γραφείο του όπου και του εξέφρασε δια ζώσης τα συγχαρητήρια της για την διαβεβαίωση που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες από τον Υπουργό Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την κατασκευή κλειστού γηπέδου στο Άργος. Ο Ευρωπαίος Διομήδης επιτέλους θα έχει το δικό του σπίτι ώστε να ξαναζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Σε δύσκολους καιρούς για τον αθλητισμό, με ομάδες που χειμάζονται από την οικονομική δυσχέρεια των καιρών ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στέκεται συνοδοιπόρος στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τους διοικούντες, εξασφαλίζοντας οικονομικούς υποστηρικτές ικανούς να στηρίξουν τα ευρωπαϊκά όνειρα του Διομήδη. Μας διαβεβαίωσε πως η στήριξή του θα συνεχίσει να είναι αδιάκοπη και για τον λόγο του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ."

No comments