Χειρουργήθηκε ο Μάνος Κουμαραδέλης, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χειρουργήθηκε ο Μάνος Κουμαραδέλης, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράσηΑντίστροφα μετράει, πλέον, ο αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας, Μάνος Κουμαραδέλης, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού. Ο παίκτης των νησιωτών είχε τραυματιστεί στις 15/02, στην αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, για το Πρωτάθλημα.
Ακολουθεί η ενημέρωση των Φαιάκων, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο Facebook:

«Σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, αριστερού, γόνατος υπεβλήθη στις 25/05 ο έτερος μεγάλος άτυχος της ομάδας μας για τη σεζόν 2019/2020, Μάνος Κουμαραδέλης, που είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με το Δούκα στις 15/02.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το σύνολο της οικογένειας του "Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας" εύχονται:
"Μάνο σιδερένιος και γρήγορα ξανά στα γήπεδα γερός και ακόμα πιο δυνατός!!!"

Μάνος Κουμαραδέλης:

''Ποτέ ένας τραυματισμός δεν είναι ευχάριστος, ωστόσο μετά από αναμονή 3 μηνών, λόγω της πανδημίας, επιτέλους μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στην ομάδα. Είναι η δεύτερη φορά, που παθαίνω ρήξη χιαστού, οπότε ξέρω καλά όχι μόνο το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και πόση υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω από τη μεριά μου όλους τους φίλους μου για τα εμψυχωτικά μηνύματα, που έλαβα και να τους πω με την σειρά μου: "τα λέμε σε 6 μήνες στο γήπεδο!"».

No comments