Το «Ημερολόγιο Καραντίνας» έφτασε στο τέλος του, το τελευταίο κείμενο από εμάς... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το «Ημερολόγιο Καραντίνας» έφτασε στο τέλος του, το τελευταίο κείμενο από εμάς...



Ο πληθυσμός της Ελλάδας βγήκε σήμερα (04/05) από την καραντίνα, η οποία είχε επιβληθεί από την Κυβέρνηση μετά από το ξέσπασμα του κορονοϊού. Το greekhandball.com είχε προχωρήσει, έπειτα από τις σχετικές, παλαιότερες, αποφάσεις της ηγεσίας της χώρας μας, σε μία ρηξικέλευθη κίνηση, καθώς έδωσε τον λόγο, μέσα από το «Ημερολόγιο Καραντίνας», στους ανθρώπους του χάντμπολ, σε αθλητές, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες.
Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν, δίχως περιορισμούς, με αφορμή την ιδιαίτερη κατάσταση, που όλοι μας βιώνουμε. Από τις 24/03, όταν εγκαινιάστηκε η συγκεκριμένη ενότητα, έως και χθες (03/05), που δημοσιεύτηκε το τελευταίο κείμενο, συμμετείχαν στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» 39 πρόσωπα. Έτσι, μέσα σε δύσκολους καιρούς, υπήρχε η δυνατότητα έμμεσης επαφής-επικοινωνίας μεταξύ των αναγνωστών και επίσης, η δυνατότητα αποτύπωσης σκέψεων και ιδεών από τους ίδιους. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μας με το χάντμπολ, δηλώσαμε πως το greekhandball.com θα είναι η «φωνή» του αθλήματος, η φωνή των αναγνωστών μας και αποδεικνύουμε, καθημερινά, πως τηρούμε αυτά για τα οποία είχαμε δεσμευτεί.
Το «Ημερολόγιο Καραντίνας» ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας τεράστια, ίσως απρόσμενη, απήχηση. Το στίγμα του θα μείνει ανεξίτηλο στο ελληνικό χάντμπολ, όχι μόνο γιατί έφερε πιο κοντά τους ανθρώπους κατά την διάρκεια μιας πρωτοφανούς περιόδου, αλλά κυρίως γιατί επέτρεψε να γραφτούν κείμενα από εκείνους τους ίδιους, χωρίς μάλιστα να γίνεται καμία επεξεργασία από εμάς.
Η ελευθερία έκφρασης είναι σπουδαίο αγαθό και το greekhandball.com όχι απλά την σέβεται, μα και την προωθεί. Το «Ημερολόγιο Καραντίνας», λοιπόν, ήταν η ίδια η ταυτότητα της ιστοσελίδας μας. «Φωνή» στον κόσμο, ελευθερία έκφρασης, σκέψεις και ιδέες, χωρίς περιορισμούς, από όλους. Αυτά φιλοξενήσαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε...

No comments