Δράμα: «Καλούμε όλους τους Δραμινούς να συστρατευθούν μαζί μας, για να κρατήσουμε την ομάδα στη Handball Premier» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα: «Καλούμε όλους τους Δραμινούς να συστρατευθούν μαζί μας, για να κρατήσουμε την ομάδα στη Handball Premier»Με αφορμή τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με την προστασία των ατόμων από τον κορονοϊό, η Δράμα τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας της στο Facebook. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως θα υποστηριχθεί το οικοδόμημά της, που με τόσο κόπο χτίστηκε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και ζήτησε, επιπλέον, την συνδρομή των Δραμινών, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά: «Ο σύλλογός μας Bianco Monte Δράμα 1986, πιστός στις οδηγίες των ειδικών από την αρχή, ενημερώνει τους αθλητές, προπονητές και τα στελέχη μας προκειμένου να πορευόμαστε με ασφάλεια.
Το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου ήδη προσπαθεί να χτίσει το πολύ δύσκολο αύριο. Πριν 17 ακριβώς χρόνια, δημιουργήσαμε έναν σύλλογο από το μηδέν και χρονιά-χρονιά φτάσαμε σήμερα να έχουμε έναν υποδειγματικό αθλητικό σύλλογο με αμέτρητες επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Αυτό που με τόσο κόπο, λοιπόν, χτίζαμε χρονιά-χρονιά, θα το υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε όλα τα μέλη μας, όλους τους Δραμινούς, να συστρατευθούν μαζί μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ανδρική ομάδα στη Handball Premier (μια από τις τρεις ομάδες όλων των αθλημάτων σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που αγωνίζεται επίσης στην ψηλότερη κατηγορία), αλλά και να συνεχίσουμε να λειτουργούμε υποδειγματικά όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Όλα αυτά, όμως, θα γίνουν με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών μας και με προσεκτικά βήματα.
Το ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ που μας οδηγούσε 17 χρόνια μας οδηγεί και τώρα. Συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος, σκεπτόμενοι πάντα το χρέος μας στην Δραμινή νεολαία...».

No comments