Ματαιώνεται οριστικά το φημισμένο αναπτυξιακό τουρνουά Partille Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ματαιώνεται οριστικά το φημισμένο αναπτυξιακό τουρνουά Partille Cup


Ακυρώνεται ένα από τα πιο φημισμένα και πολυπληθή αναπτυξιακά τουρνουά χάντμπολ, το Partille Cup. Η διοργάνωση διεξάγεται κάθε καλοκαίρι στο Γκέντεμποργκ της Σουηδίας, ωστόσο η εξάπλωση του κορωνοϊού, ανάγκασε τους ιθύνοντες να ακυρώσουν τη φετινή διεξαγωγή της.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

"Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ακυρώθηκε το τουρνουά του καλοκαιριού. Αυτό αποφασίστηκε επίσημα από το Δ.Σ. της εκδήλωσης τη Δευτέρα 20 Απριλίου.
Το Partille Cup έκανε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης που επηρεάζεται από την εξάπλωση του covid-19 και των περιορισμών που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Είχαμε προηγουμένως ξεκαθαρίσει τη δική μας και την έντονη επιθυμία της συμμετέχουσας ομάδας μας να πραγματοποιήσει το τουρνουά.  Είμαστε επίσης ξεκάθαροι ότι βάζουμε πάντα πρώτα την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία μας. Με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για την πανδημία, δεν βλέπουμε ότι η κατάσταση μπορεί να διασφαλιστεί ή ότι θα έχει αλλάξει αρκετά, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε την εκδήλωση.
Ήδη ανυπομονούμε για τα τουρνουά επόμενων ετών και ελπίζουμε να δούμε όλους τους συμμετέχοντες, υποστηρικτές, διαιτητές και αξιωματούχους εκεί. Να είστε ασφαλείς και να προσέχετε".

No comments