«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Γιώργος Καρανικολόπουλος τονίζει: «Ελπίζω πως η διαχείριση της συνέχειας θα γίνει με σύνεση και σχεδιασμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Γιώργος Καρανικολόπουλος τονίζει: «Ελπίζω πως η διαχείριση της συνέχειας θα γίνει με σύνεση και σχεδιασμό»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο προπονητής του ΕΣΝ Βριλησσίων, Γιώργος Καρανικολόπουλος, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή του και τον χρόνο του.

«Τρίτη 21 Απριλίου 2020,

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Συγχαρητήρια για την όμορφη προσπάθεια με το «Ημερολόγιο Καραντίνας».
Τελικά, δεν μας λείπει η πειθαρχία. Η διαχείριση είναι δύσκολη, όμως υπάρχει. Η καθημερινότητα και οι ρυθμοί ζωής, μας έκαναν να «οδηγούμε» πολύ γρήγορα, και να αφήνουμε πράγματα πίσω μας νομίζοντας ότι δεν είναι σημαντικά. Εγώ δεν θα σας κρύψω ότι στην αρχή ένιωσα φόβο. Η πανδημία έγινε ο πόλεμος, που χτύπησε την ψυχολογία και απείλησε την υγεία μας. Είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, που θα αλλάξει πολλά στη ζωή μας. Θα το συζητάμε με τα παιδιά μας και θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας. Σίγουρα, είμαστε λυπημένοι και νιώθουμε αμήχανα που το χάντμπολ δεν υπάρχει στην καθημερινότητά μας, όμως προέχει η υγεία.
Προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής, λόγω και των τεσσάρων παιδιών μου, ένα στο Πανεπιστήμιο, ένα που δίνει Πανελλαδικές και δύο, που τελειώνουν το Δημοτικό, πέρασα απίστευτα ωραία. Υπολογιστές, τηλεδιασκέψεις, φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, μαθήματα, γυμναστική. Πάντα, ωστόσο, με πειθαρχία, που ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες του, επέβαλε στον εαυτό του. Όλα έγιναν στο χώρο του σπιτιού, με αποτέλεσμα να αλλάξει ξαφνικά η καθημερινότητα.
Μού λείπει η ομάδα μου, επικοινωνώ μ' αυτήν, αλλά μού λείπουν τα παιδιά μου, όπως αποκαλώ όλους τους αθλητές μου, μικρούς, μεγάλους, μού λείπει η προπόνηση, και είναι άβολο να δίνεις προγράμματα για προπόνηση και μυική ενδυνάμωση, όταν ο καθένας δοκιμάζεται αυτή την περίοδο και οικονομικά. Πρόκειται για έναν πρωτόγνωρο αγώνα, χωρίς ορατό αντίπαλο και χωρίς να ξέρεις πότε θα λήξει. Το αποτέλεσμα το ξέρω και είμαι σίγουρος γι' αυτό, θα νικήσουμε.
Εύχομαι, κοιτώντας το χρονόμετρο, να παίζουμε τις καθυστερήσεις. Η αυτοκριτική θα βοηθήσει, όταν έρθει η επανεκκίνηση και βρούμε τους ρυθμούς μας. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία να περάσουμε ανέλπιστα πολύ, και δημιουργικό χρόνο, με την οικογένειά μας. Η θετική μας ενέργεια, και η δυνατή  ψυχολογία, θα μας κάνει να διορθώσουμε λάθη, και να αναθεωρήσουμε απόψεις σ' έναν αγώνα, που δεν θα χρειαστεί ποτέ να τον δούμε βίντεο. Περιμένοντας την ημερομηνία για την άρση των μέτρων, ας δείξουμε υπομονή και η επιστροφή, θα μας βρει πιο δεμένους.
Ελπίζω, ακόμα, πως η διαχείριση για την συνέχεια και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα γίνουν με σύνεση και σχεδιασμό. Σωστή  προετοιμασία απ' όλους και όχι βιασύνη, που θα δημιουργήσει προβλήματα τραυματισμών στους αθλητές όλων των κατηγοριών. Πιστεύω σε μια γόνιμη συνεργασία της ΟΧΕ με τους συλλόγους και την ανάπτυξη, καθώς η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους.
Υγεία σε όλους και πίστη ότι πάλι θα πετύχουμε να βρούμε λύση στη δύσκολη αυτή συνέχεια για το αγαπημένο μας άθλημα, με τις λιγότερες απώλειες.
Ευχαριστώ γι' αυτή την επικοινωνία μας, γύρω από την δοκιμασία, που περνάμε όλοι μας! Η φετινή Ανάσταση στις εκκλησίες των σπιτιών μας, ας μας δώσει την ψυχική ανάταση, που όλοι επιθυμούμε».

No comments