«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Χριστίνα Τσιομπάνου τονίζει: «Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους είναι, πλέον, η μοναδική λύση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Χριστίνα Τσιομπάνου τονίζει: «Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους είναι, πλέον, η μοναδική λύση»



Η αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας, Χριστίνα Τσιομπάνου, έγραψε στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com. Την ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή της και τον χρόνο της.

«Σάββατο 18 Απριλίου 2020,

Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ξεκινήσω με τις ευχές μου προς όλο τον κόσμο. Να έχουμε υπομονή, κουράγιο και καθαρό μυαλό, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση, που  κυριαρχεί παγκοσμίως.
Όλοι μας θα πρέπει, επίσης, να καταλάβουμε πως μια τόσο απλή (αλλά και τόσο δύσκολη) κίνηση, να μείνουμε, δηλαδή, στα σπίτια μας όσο πιο πολύ γίνεται, μπορεί να αλλάξει την ζωή όλων μας. Με αυτή την κίνηση, προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους, που αγαπάμε, καθώς και όλη την κοινωνία. Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους είναι, πλέον, η μοναδική λύση, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει γρήγορα, και πάλι, στην κανονική μας ζωή, να γυρίσουμε όλοι στις δουλειές μας και φυσικά, εμείς ως αθλητές στα γήπεδα.
Παράλληλα, είναι γνωστό ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει εκτός από την καθημερινότητά μας, και την πορεία του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο και εννοείται στα ελληνικά Πρωταθλήματα χάντμπολ. Έχει «χαλάσει» όλα τα σχέδια όλων των ομάδων. Αν και ερασιτεχνικό το χάντμπολ στην Ελλάδα, όλες οι ομάδες έκαναν μεγάλο αγώνα, για να καταφέρουν να μετάσχουν στα Πρωταθλήματα, από τις χαμηλότερες κατηγορίες έως τις μεγαλύτερες, Γυναικών και Ανδρών. Πώς θα τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, κανείς δεν ξέρει, αλλά είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι, που είναι υπεύθυνοι, θα βρουν και θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
Τέλος, θέλω να ολοκληρώσω με τις ευχές μου. Να έχουμε ένα ήσυχο Πάσχα, με υγεία και με ελπίδα ότι όλα θα επιστρέψουν γρήγορα στους κανονικούς ρυθμούς!».

No comments