Στα βήματα της Μπαρτσελόνα η Βίβε Κίελτσε, έρχεται μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές των παικτών της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα βήματα της Μπαρτσελόνα η Βίβε Κίελτσε, έρχεται μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές των παικτών της



Η πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Βίβε Κίελτσε είναι έτοιμη να προχωρήσει σε περικοπές των μισθών των παικτών της, οι οποίες θα αγγίζουν το 70%. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας handballnews.pl, οι αθλητές έχουν ήδη ενημερωθεί από την περασμένη εβδομάδα και ως εκ τούτου για τους μήνες του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου, οι απολαβές τους θα είναι μειωμένες. Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα της χώρας έχει ολοκληρωθεί μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου στους μήνες που απομένουν μέχρι την "τυπική" ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, οι παίκτες δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Berus Sevas, δεν θέλησε να σχολιάσει αυτήν την απόφαση, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος διανύει περίοδο οικονομικής ύφεσης.

Τις επόμενες ημέρες μένει να φανεί αν η πολωνική ομάδα θα λάβει αυτή την απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι, εν μέσω κορωνοϊού, η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τους παίκτες της για «ψαλίδι» στους μισθούς τους κατά 70%, ενώ την ίδια απόφαση πήραν και άλλοι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως το Κίελο, η Βέζπρεμ, η Φούχσε Βερολίνου και η Πικ Ζέγκεντ.

No comments