Οι σημαίες στον ιστό τους: Η Μπαρτσελόνα επεκτείνει τα συμβόλαια των Τομάς, Εντέριος, Σορεντό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι σημαίες στον ιστό τους: Η Μπαρτσελόνα επεκτείνει τα συμβόλαια των Τομάς, Εντέριος, Σορεντό



Πολύ πιθανή είναι η ανανέωση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τους Ραούλ Εντέριος, Σεντρίκ Σορεντό και Βίκτορ Τομάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca. Τα συμβόλαια των τριών σπουδαίων παικτών των «Μπλαουγκράνα», λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο η αναβολή του Final 4 και των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω του κορωνοϊού, αλλάζουν πλήρως τα δεδομένα.

 Τομάς και Εντέριος είχαν ανακοινώσει ότι η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν θα ήταν  κι η τελευταία τους στα γήπεδα, με τον πρώτο να αποσύρεται λόγω καρδιολογικών προβλημάτων. Οι δύο αθλητές ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κλείσουν την καριέρα τους, προσθέτοντας ένα ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ, στο πλούσιο παλμαρέ τους. Ωστόσο, η απόφαση της EHF να μεταφέρει την τελική φάση της διοργάνωσης στα τέλη του Δεκέμβρη, ενδεχομένως να επηρεάσει τις αποφάσεις των δύο παικτών, που με βάση τη Marca, είναι κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον σύλλογο. Ο Εντέριος σύμφωνα με το δημοσίευμα του ισπανικού μέσου ενημέρωσης, σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Όσον αφορά τον Σορεντό, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι κάτοικος Βαρκελώνης, και ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανή η ανανέωση και του δικού του συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Τέλος, από την ομάδα των "Μπλαουγκράνα" , ο Λας Άντερσον θα αποτελέσει παρελθόν από την επόμενη σεζόν, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Φούχσε Βερολίνου. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Βραζιλιάνος Χάνιελ Λανγκάρο.

No comments