Pregame: Δράμα Bianco Monte- Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte- Διομήδης Άργους



Η Δράμα υποδέχεται αύριο (7/3, 18:00) τον Διομήδη Άργους, για την εικοστή αγωνιστική της Handball Premier. Οι Δραμινοί προέρχονται από την εκρός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ και βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με δεκαεπτά βαθμούς. Ο Σάκης Βαλαβάνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κουρουτζίδη και του Βάκκα, λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ο παίκτης της Δράμας, Ευγένης Τουνγκελίδης, δήλωσε στο greekhandball.com:

"Για την εικοστή αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε τον Διομήδη Άργους, μια καλή και δυνατή ομάδα.
 Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να βγάλουμε αντίδραση σε αυτό το ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αγώνα , γνωρίζουμε τις αδυναμίες του Διομήδη και εκεί θα στοχεύσουμε, για να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Παιζουμε μέσα στο... σπίτι μας και έχουμε αποδείξει πως καμία ομάδα δεν πέρασε εύκολα από το Κραχτίδης".

Ο Διομήδης Άργους, στο πλαίσιο της δέκατης ένατης αγωνιστικής της Handball Premier, αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Δούκα, ωστόσο παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με είκοσι πέντε βαθμούς. Ο αθλητής των "Λύκων", Χρήστος Τσιγαρίδας ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Προερχόμαστε από ένα δυσκολο παιχνίδι κόντρα στον Δουκα και μέσα σε διάστημα δυο ημερών πρέπει να δώσουμε άλλη μια μάχη με την Δράμα, η οποία είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη".

Ο Διομήδης θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απουσιών.

No comments