Η τοποθέτηση του Προέδρου της EHF, Μίκαελ Βιεντέρερ: «Προσπαθούμε, αλλά δεν φαίνεται εφικτό να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η τοποθέτηση του Προέδρου της EHF, Μίκαελ Βιεντέρερ: «Προσπαθούμε, αλλά δεν φαίνεται εφικτό να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες»



Στην επικαιρότητα, που σχετίζεται βεβαίως με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε, μέσω τοποθέτησής του, ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της EHF, Μίκαελ Βιεντέρερ. Μέρος του εκτενούς κειμένου, που δημοσιεύτηκε στο eurohandball.com, μετέφρασε το greekhandball.com και το παρουσιάζει παρακάτω:
«Παρακολουθούμε, με προσοχή, τις εξελίξεις, ειδικά εκείνες που αφορούν στον αθλητισμό και στις επιπτώσεις του κορονοϊού σε αυτόν. Υπό αυτό το πνεύμα, την προηγούμενη εβδομάδα, η EHF έλαβε αρκετά μέτρα, τα οποία επιδρούν, προσωρινά, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι αποφάσεις πάρθηκαν λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, με σκοπό να προστατεύσουμε τα άτομα, τα κλαμπ και τις Εθνικές ομάδες, αλλά παράλληλα και για να ελαχιστοποιήσουμε την οικονομική ζημία και άλλα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα.
Αναλύουμε πιθανά σενάρια για κάθε διοργάνωση ξεχωριστά και προσπαθούμε να οργανώσουμε το χάντμπολ. Παρ' όλα αυτά, δεν φαίνεται εφικτό να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ισχύουν, σε διαφορετικές χώρες, διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και διαφορετικά μέτρα.
Στη Βιέννη, η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει την λειτουργία των καταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων. Τα γραφεία της EHF φιλοξενούν, πλέον, μόνο το βασικό προσωπικό και έχουμε εισάγει ένα εξ αποστάσεως σύστημα λειτουργίας.
Θα ενημερώνουμε συστηματικά και θα παρέχουμε πληροφορίες. Παράλληλα, διαβεβαιώνουμε ότι η δουλειά μας θα συνεχιστεί, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για τις εξελίξεις».

No comments