Νίκολιτς: "Δεν πανικοβαλλόμαστε, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκολιτς: "Δεν πανικοβαλλόμαστε, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών"


Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρίγια Νίκολιτς, με δηλώσεις που παραχώρησε στο acpaok.gr, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Μέχρι στιγμής η χρονιά κυλούσε πολύ όμορφα. Δεν έχουμε χάσει ούτε έναν πόντο στο πρωτάθλημα, που για να είμαι ειλικρινής ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει για την φετινή σεζόν. Δυστυχώς είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς και έναν μεγάλο τραυματισμό, της Φωτεινής Νούσια, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον ρυθμό μας και τους στόχους μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε:

«Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα μας. Δεν γνωρίζουμε πως και πότε θα συνεχίσουμε και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, αλλά παράλληλα είναι και πολύ λογική κίνηση από την Ομοσπονδία, για την υγεία μας αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Τέλος, έδωσε τις συμβουλές της, όσον αφορά τον κορωνοϊό:

«Στην αρχή κανείς δεν πήρε σοβαρά τον συγκεκριμένο ιό, αλλά τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Σταματήσαμε τις προπονήσεις, αλλά έχουμε ατομικά προγράμματα γυμναστικής. Θέλω να πω σε όλους να μην πανικοβάλλονται, να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και να προσέχουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τις οικογένειες τους. Αν έχετε τα συμπτώματα του ιού, καλέστε τον γιατρό σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, μόνο έτσι θα προστατεύσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας».

No comments