Ο Μενσά και η οικογένειά του σε καραντίνα: "Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να περάσουμε τόσο χρόνο μαζί" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μενσά και η οικογένειά του σε καραντίνα: "Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να περάσουμε τόσο χρόνο μαζί"


Ο Μενσά μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του

Ο Μαντς Μενσά ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Μπουντεσλίγκα. Ο αθλητής της Ράιν Νέκαρ Λόβεν, διαγνώστηκε την περασμένη Δευτέρα (16/9) θετικός στον ιό και από τότε έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μαζί με την οικογένειά του. Ο 28χρονος Δανός, με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του, πέρασε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως είναι χρέος όλων να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες. Αρχικά ο Μενσά ανέφερε πως θεωρούσε απίθανο ότι θα μπορούσε να έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό. Αναλυτικά έγραψε :

«Είχα κάποια συμπτώματα την Παρασκευή (13/3), με αποτέλεσμα να υποβληθώ στο τεστ, για να διαπιστωθεί αν ήμουν θετικός στον ιό. Σίγουρα οι μέρες που μεσολάβησαν, μέχρι να μάθω τα αποτελέσματα δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά ούτε και οι χειρότερες.»

Ο ίδιος συνέχισε αναφέροντας ότι δεν βρέθηκε σε πολυπληθές μέρος, ούτε είχε κάποια επαφή με ύποπτο κρούσμα.
Αντίθετα, η μετάδοση του ιού όπως εξομολογείται προήλθε από την… κόρη του. Χαρακτηριστικά είπε:

«Δεν ήμουν σε μέρη με πολύ κόσμο και επίσης ούτε εγώ ,ούτε κανένας στην ομάδα μου δεν είχε επαφή με ανθρώπους από τις λεγόμενες "κόκκινες ζώνες". Θυμάμαι ότι πήγα στο σούπερ μάρκετ με την κόρη μου Άστα, όταν μια ηλικιωμένη κυρία με την οποία συζητούσα, χάιδεψε το πρόσωπό της (σ.σ. κόρης του). Ήρθα σε κοντινή επαφή με την Άστα, και έτσι κόλλησα και εγώ».

Ο Μενσά ο οποίος για πρώτη φορά έχει την ευκαιρία να περάσει τόσες ώρες με την οικογένειά του, παραμένει αισιόδοξος, ενώ παράλληλα περνάει και το δικό του μήνυμα:

«Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να περάσουμε τόσες ώες μαζί, πριν απ’ όλη αυτήν την κατάσταση. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να σκεφτούμε τους ανθρώπους που ανήκουν σε μια ομάδα κινδύνου. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε σε καραντίνα τώρα. Ελπίζω όλοι όσοι έχουν δει την καθημερινότητά τους να αλλάζει, να ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα, ώστε να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους».



No comments