Κεδέρης: " Δύσκολο να μείνουμε ανεπηρέαστοι- Μόνη λύση είναι η υπομονή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κεδέρης: " Δύσκολο να μείνουμε ανεπηρέαστοι- Μόνη λύση είναι η υπομονή"


Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης, με δηλώσεις που παραχώρησε στην "Ώρα", τόνισε ότι η ομάδα, όπως και όλο το κοινωνικό σύνολο, έχει επηρεαστεί από τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

 «Όσο και να θες να μην επηρεαστείς από όσα συμβαίνουν είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη γιατί είχαμε δουλέψει πολύ για αυτά τα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να μην το αφήσουμε να μας επηρεάσει πολύ και φυσικά να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να προσέχουμε παρά πολύ».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις οδηγίες σχετικά με την ατομική εκγύμναση που έχουν λάβει οι παίκτες της ΑΕΚ:

 «Η αλήθεια είναι πως είχαμε βρει καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και ήμασταν έτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που είχαμε μπροστά μας.  Δεν έχουμε άλλη λύση όμως από την υπομονή και από την ατομική εκγύμναση που έχουμε πάρει από το προπονητικό τιμ».

Το μήνυμά του για τις κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν:

 «Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο και να πω ότι είναι χρέος όλων μας να προσέχουμε παρά πολύ. Για να είμαστε στο τέλος μαζί στα πανηγύρια. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα. Για αυτό ας είμαστε όλοι πολλοί προσεκτικοί για το διάστημα που χρειάζεται και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών».

No comments