Γκάτζιου: "Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκάτζιου: "Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι"
Τον έως τώρα απολογισμό της φετινής αγωνιστικής σεζόν έκανε η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Βάσια Γκάτζιου, με δηλώσεις της στο acpaok.gr. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον κορωνοϊό αλλά και στην ενδεχόμενη συνέχιση του πρωταθλήματος.


Για την πορεία του ΠΑΟΚ επεσήμανε:

«Η φετινή μας πορεία στην ομάδα ήταν πολύ καλή. Αρχικά, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που παίξαμε στην αρχή της χρονιάς, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, πήραμε σημαντικές νίκες, αν και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε παρακάτω. Όσο για το εγχώριο πρωτάθλημα, κινούμασταν μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, δηλαδή να μείνουμε αήττητες στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για τη συνέχιση του πρωταθλήματος υπογράμμισε:

«Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα αλλά με την κατάσταση που επικρατεί πιστεύω είναι δύσκολο. Στην περίπτωση όμως που συνεχίσει, φροντίζουμε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας, έχουμε ατομικό πρόγραμμα το οποίο τηρούμε καθημερινά ώστε να είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε από κει που σταματήσαμε».

Για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού τόνισε:

«Νομίζω ότι δεν πήραμε στα σοβαρά την κατάσταση όπως θα έπρεπε από νωρίς. Πλέον βλέπουμε ότι η εξάπλωση του ιού είναι μεγάλη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τα μέτρα που ακούμε συνέχεια από τους ειδικούς και να μείνουμε στο σπίτι. Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι και εξαρτάται από εμάς πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Με ψυχραιμία και υπομονή, μένουμε σπίτι για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η κατάσταση».

No comments