Διαδικτυακή... συνάντηση μεταξύ Συνδέσμων διαιτητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαδικτυακή... συνάντηση μεταξύ Συνδέσμων διαιτητών



Οι Σύνδεσμοι διαιτητών Βορείου Ελλάδος και Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν σήμερα (29/03) την πρώτη τους πιλοτική τηλεδιάσκεψη. 
Αναλυτικά: «Ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 29/03/2020, η πρώτη πιλοτική τηλεδιάσκεψη διαιτησίας με διοργανωτή την ΚΕΔ/ΟΧΕ και συμμετέχοντες τους Συνδέσμους Βορείου Ελλάδος και Δυτικής Μακεδονίας.
Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση, τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη να παραμείνει το επίπεδο της διαιτησίας σε υψηλά επίπεδα και η ύπαρξη συχνής επικοινωνίας της ΚΕΔ και των Συνδέσμων με τα στελέχη της διαιτησίας, για να επιτευχθεί αυτό.



Ο Πρόεδρος, κ. Μίγκας Σωτήρης, επεσήμανε πως πρώτο μέλημα όλων αυτή την περίοδο πρέπει να είναι η υγεία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα μείνει πίσω το κομμάτι της διαιτησίας τόσο από επίπεδο γνώσεων, όσο και φυσικής κατάστασης.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση, συζητήθηκαν διευκρινήσεις σχετικά με το φύλλο αγώνα με υπεύθυνο το κ. Μεϊμαρίδη Ι., αλλά και διαδικαστικά θέματα κατά την διάρκεια των αγώνων.
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η παρουσία πολλών νέων διαιτητών, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για εξέλιξη και ελπίζουμε να τους δούμε να προοδεύουν γρήγορα στον χώρο της διαιτησίας».

No comments