Αποστόλου: "Να μην μας καταβάλλει ο φόβος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποστόλου: "Να μην μας καταβάλλει ο φόβος"


Ο Αλέξανδρος Αποστόλου, έκανε τον απολογισμό της πορείας του ΠΑΟΚ, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος της Handall Premier. Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του "Δικεφάλου του Βορρά":

«Η πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που ο καθένας θα περίμενε. Είμαστε ένα μεγάλο σωματείο και κάθε χρονιά στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε. Δυστυχώς φέτος λόγω κάποιων απρόσμενων συγκυριών (τραυματισμών, εσωτερικών αλλαγών), ο στόχος μας έχει μείνει πιο πίσω απ'όσο θα περιμέναμε και οι τραυματισμοί που είχαμε φαίνεται να μας έχουν επηρεάσει περισσότερο απ'όσο προσδοκούσαμε. Η μέχρι τώρα πορεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί από κανέναν καλή, βρισκόμαστε πιο πίσω στα θέλω μας και αυτό φαίνεται από την θέση που έχουμε μέχρι τώρα».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος ανέφερε:

«Αν μπούμε φέτος ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα δύσκολο πιστεύω για φέτος, θεωρώ πως η μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος δεν αντικατοπτρίζει την τελική κατάληξη του. Όλα θα κριθούν στους αγώνες των πλέι οφ και δεν νομίζω πως έχουν την ίδια εικόνα που είχαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τα στατιστικά δείχνουν πως θα ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Αερωπό ManDynamic, πράγμα που προσωπικά για εμένα δεν κρίνει κάποιο αποτέλεσμα. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας μέχρι τέλους».

-Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσει το φαινόμενο του κορωνοϊού  δήλωσε:

«Ο κορωναϊός παρουσιάζεται το νούμερο έμα γεγονός της επικαιρότητας. Βλέπουμε να λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης των πολιτών κλείνοντας αγωνιστικούς χώρους συνάθροισης κ.τ.λ. Θεωρώ πως δεν πρέπει να ανησυχούμε τόσο πολύ, αλλά ούτε και να το αγνοήσουμε. Τα μέτρα που παίρνω προσωπικά, αφορούν όλα αυτά που και οι περισσότεροι ακολουθούν στα θέματα υγιεινής των χεριών Προσέχουμε να μην βγαίνουμε συχνά και άσκοπα σε χώρους συνάθροισης, αλλά είναι σημαντικό να μην μας καταβάλλει ο φόβος».

No comments