Pregame: Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΣΧ Πυλαίας


 Στον απόηχο της συμφωνίας του Φιλίππου με τον τεχνικό, Ηλία Γραμματικόπουλο, θα διεξαχθεί η αυριανή (15/2) αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας από την Βέροια και την Πυλαία. Ο νέος προπονητής θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας με την ιδιότητα του ιατρού. Ο Φίλιππος προέρχεται από την εντός προγράμματος ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς. Ο Γιάννης Μηλόπουλος ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Το αυριανό (15/2) παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ την νίκη, καθεμία για τους λόγους της. Από εκεί και πέρα, εμείς δεν φοβόμαστε, θα δώσουμε το μέγιστο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν το παρών στον αυριανό (15/2) αγώνα.

Η ομάδα του Πάνου Γούσιου, ηττήθηκε και αυτή την περασμένη αγωνιστική (εντός έδρας από τη Δράμα) και πλέον στοχεύει στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η Πυλαία βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με δεκατρείς βαθμούς, ενώ στο παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, δε θα αγωνιστούν οι Καλόμοιρος και Ζαφείρης.
O Nίκος Κουκμίσης δήλωσε στο greekhnadball.com, σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση:

"Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών που αν δεν το προσέξουμε και μπούμε χαλαροί, μπορεί να μας στοιχίσει. Ο Φίλιππος μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν παύει να είναι μια αρκετά υπολογίσιμη δύναμη, ειδικά μέσα στην έδρα του. Εμείς προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δράμα, ωστόσο θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό (15/2) αγώνα από το πρώτο λεπτό".

No comments